"Ontdek Het Bewezen Systeem Om Ongelimiteerd Cash Te Genereren Elke Dag Van De Week Voor De Rest Van Je Leven."

De euro aanbieding is geldig totdat de timer afloopt.

Euro Aanbieding is verlopen. Klik op de knop om MasterFunnel aan te schaffen tegen het reguliere tarief.

 

Bouw een full time inkomen op dankzij de kracht van het internet

Ben je het zat om van maand tot maand te leven? Je hebt rekeningen die maar blijven opstapelen. Je wenst dat je meer tijd hebt om te besteden met familie en vrienden om de dingen te doen waar je echt van geniet, in plaats van te werken voor een baas.

Dagelijks geld binnenhalen met inzet van minimal uren en de vrijheid om dit te doen vanaf waar in de wereld je maar wilt.

 7 redenen waarom het gaat werken voor jou:

 • Omdat je geen genie hoeft te zijn. Ik bedoel, als je een genie bent is het geweldig – maar je hoeft geen Albert Einstein te zijn om dit systeem te laten werken voor jou. Je hoeft alleen maar exact te doen wat ik je vertel.
 • Omdat je geen grote investering hoeft te doen. Je hoeft geen fortuin te investeren in producten die misschien nooit verkopen. Ik geef je een risico vrije start!
 • Omdat je geen web ervaring nodig hebt. Heb je nog nooit geprobeerd om geld te verdienen online? Geen probleem! Je hebt compleet geen technische kennis nodig , volg gewoon mijn stap – voor – stap instructies en ga van 0 naar 100 in No Time.
 • Omdat de markt eindeloos is. Elke dag zoeken miljoenen mensen op het internet naar informatie en producten en vangen bot. Ze staan te springen om gehoord te worden door iemand zoals jij!
 • Omdat je kan verkopen aan dezelfde mensen keer op keer op keer. Mensen die iets van je kopen zijn veel sneller geneigd om nogmaals van je te kopen. Ik laat je zien hoe je die eerste verkoop realiseert en hoe je de mensen laat terugkomen voor meer.
 • Omdat het een bewezen systeem is. Ik heb al het harde werk al voor je gedaan. Ik heb de risico’s al genomen en de tijd geïnvesteerd. En nu pluk ik daar de vruchten van. Doe precies wat ik je vertel te doen (en laat zien in de video’s) en dit zal ook voor jou werken.
 • Omdat je het wilt! Je leven veranderen gaat niet vanzelf. Je zult zelf in actie moeten komen. De meeste mensen denken dat er geen korte wegen zijn naar rijkdom omdat ze te lui en te bang zijn om iets te proberen. Dus ze blijven in hun comfortabele bubbel en dagdromen over een beter leven. Jij bent hier omdat jij de kenmerken bezit om die verandering ook daadwerkelijk te maken. Doe het!

Wil jij ook wakker worden met dit soort bedragen op je online rekeningen?

Wat is MasterFunnel precies?

MasterFunnel bestaat uit 3 krachtige modules met uren aan trainingsmateriaal.

In de ruim 30 video’s kijk je over mijn schouder mee hoe je dit systeem stap voor stap opzet. Je kijkt mee in mijn accounts en ziet exact hoe ik alles voordoe. Ik houd hierbij NIETS voor je achter.

Doe precies wat ik je voordoe in de video’s en je business zal bloeien in NoTime.

Wij gaan ons richten op het bouwen van een stabiele lange termijn business. Met als doel dat jij financieel vrij bent en kunt genieten van het leven van je dromen.

Wanneer je deze methode toepast kun je als het ware geld printen op commando. Ik leer je hoe je iets creëert vanuit het niets en hiermee het leven kunt leven wat jij wilt. 

Je ontdekt hoe je:

 • een uniek product creëert waar vraag naar is;
 • een simpele website maakt die je product voor je verkoopt en hiermee 24 uur per dag 7 dagen in de week geld genereert;
 • de perfecte doelgroep vindt die in de rij staan om van je te kopen;
 • andermans websites en blogs kan gebruiken om je product gratis te promoten.

 

In het MasterFunnel programma begeleid ik je persoonlijk door het hele proces van:

 • Het uitkiezen en ontwikkelen van je eerste product (het is niet moeilijk en je hebt geen verkoop kennis, design kennis, of marketing skills nodig)
 • Het bouwen van je website. Een paar simpele pagina’s met de juiste inhoud zodat mensen je kunnen vinden en je product kunnen kopen.
 • Het vinden van je klanten. Het juiste publiek aanpreken is kritiek. Op dit moment zijn er mensen op zoek naar informatie en producten die jij ze kunt geven.
 • Bewapen jezelf met de ware kracht van het internet. Net als jouw publiek, dat staat te springen om je product te kopen, zijn er mensen die maar al te graag producten zoals die van jou willen promoten. Ik zal je laten zien hoe je die mensen bereikt en ze zover krijgt jouw producten te verkopen.

Kortom de lifestyle van je dromen met een prettige internet business die je kunt inzetten waar en wanneer je maar wilt. Zonder verantwoording af te leggen aan wie dan ook.

Leendert Nauta Leendert Nauta, Fulltime internetondernemer sinds 2002

"Een groot voordeel is dat ze gewoon bereikbaar is..."


 

"Voor mij is het een verademing om eindelijk eens een vrouw over internetmarketing te horen praten, altijd
die kerels met hun "stoere praat".

Natalie weet duidelijk waar ze het over heeft en past alles ook zelf toe in haar eigen business, dat is wat
mij aanspreekt; practice what you preach!

De videotrainingen van Natalie zijn altijd duidelijk en nemen je stap voor stap mee in de besproken materie.
Een ander groot voordeel is dat ze gewoon bereikbaar is, Natalie reageert snel via email maar is ook via
Facebook gewoon goed aanspreekbaar en komt altijd snel met een reactie op de vragen die je stelt"

Robin Göbel Robin Göbel, Beginnend Marketeer

"Je motiveert me enorm en je enthousiasme is aanstekelijk..."


"Ik ben superblij met Natalie als coach. Ze legt alles duidelijk uit in de stap-voor-stap video's, daardoor wordt het voor de beginnen zoals ik een stuk makkelijker. En het begint nu zijn vruchten af te werpen. Je motiveert me enorm en je enthousiasme is heel aanstekelijk, wat heel fijn is. Ga zo door!"

Veron Goemans Veron Goemans, Onderneemster en auteur van het boek "Vrouwen Online"

"Rasechte vakvrouw en een goede coach..."


"Natalie van Scheltinga is een rasechte vakvrouw en een goede coach. Als je erover denkt om een internet business te gaan starten, volg dan eerst een coach programma bij Natalie. Dat scheelt je niet alleen heel veel tijd, je maakt ook veel minder fouten. Met haar heldere uitleg loodst Natalie je door het internet woud, waardoor je niet verdwaalt. Met zichtbaar plezier deelt zij haar kennis en beantwoordt ze al je vragen. Ik kan het weten, want ik spreek uit ervaring. Ik heb namelijk deelgenomen aan een internet training met Natalie als topcoach."

Koos Dorssers Koos Dorssers, Netwerk Marketeer

"Als je het toepast, pluk je er de vruchten van..."


"Natalie's trainingen zijn leuk en duidelijk opgezet. Belangrijker nog : als je het toepast, pluk je er de vruchten van. De aanschafkosten heb je dan al snel terugverdiend.

Het is fijn om in heldere stappen een eigen advertentie campagne op te zetten, zonder het wiel opnieuw uit te hoeven vinden. En mocht je toch nog vragen hebben : Natalie helpt je graag verder en neemt hiervoor de tijd."

Dit is wat het MasterFunnel programma je oplevert:

Eenvoudig te begrijpen, snel uit te voeren, ongelimiteerd winst maken.

 • Duidelijk stap- voor stap programma met 30+ trainingsvideo's.
 • Snel & simpel een eigen product maken.
 • Bewezen 'Sales Funnel' techniek voor hogere inkomsten.
 • Ongelimiteerde stroom bezoekers aantrekken.
 • Gegarandeerd terugkerende klanten . Dat betekent gegarandeerd meer inkomen!
 • Verkopen wanneer jou dat uitkomt en vanaf waar je maar wilt.

De euro aanbieding is geldig totdat de timer afloopt.